Wie is Hedaloc?

In het jaar 2002 richtte ik, Chris Puype, samen met mijn ouders Alois en Hedwige “De Tuinboer BVBA” op. Dit voor het onderhoud en de aanleg van tuinen. Na jaren van bijscholing kwam er het aanleggen van alle bevloeringen bij, zowel binnen als buiten.

Door de groei van het bedrijf werd in het jaar 2005 de grond in de Koekelarestraat 13 te Leke aangekocht waarop een loods en een nieuwe woning werd gebouwd.

Dankzij de steun van mijn ouders Alois en Hedwige startte ik het bedrijf en verwees in de nieuwe naam “Hedaloc” naar de namen HEDwige, ALOis en Chris. In 2016 startten we met de commerciële naam ‘HEDALOC’, aangezien het bedrijf intussen veel meer dan tuinaanleg alleen doet. De naam “De Tuinboer bvba” was daarbij te beknopt geworden.

In 2013 studeerde mijn jongste zoon Gertjan af in Timmer- en Schrijnwerken en kwam ook in dienst bij het bedrijf. Met Gertjan deelde ik voortaan al mijn kennis op het vlak van tuinaanleg, bevloeringen en grondwerken.

In 2016 behaalde Gertjan zijn diploma van Aannemer in Afbraakwerken en werd mede-zelfstandige in het bedrijf, zodat ik later de zaak met veel vertrouwen zou kunnen overdragen.